„Истина е новината за срамната тайна на Григор Д. Димитров. Той осъзнава какво е направил.“

7 Dni Sport05.07.2023
Screenshot 2023-07-05 at 10.22.33

Григор Димитров е най-добрият български тенисист, достигал е на две позции от №1 в света в най-аристократични спорт и като такъв е нормално всички, да се интересуват от това което прави на корта и извън него. Наскоро излезе информация, че тенисиста ни има тайна тауировка, която е в областта на слабините.

След снимката, която бе качена се появи и текст от Анрис Кърков – фен на изявите на Григор Димитров:

„Прекрасен е Григор Димитров, радва ни всички, прави ни горди, а те се хванали за някаква татуировка и да интересно е признавам си, за всички е така, трябва да кажа истината обаче, защото я знам. Познавам приятел, който е има контакт с Григор, това е таутировка, която е направена по време на разстежа му. Има я в по-голяма цялост на други снимки. Вижда се и на тези, които направиха с Мадалина Геня наскоро. Чудесен е, щом му харесва и на нас феновете му също, защото ние го подкрепяме и следим кариерата му.

Желая на Григор Димитров, да направи прекрасен турнир на „Уимбълдън“ и да продължи, да крачи към топ 10 на световната ранглиста“, пише запалянкото.

Снимка: Инстаграм на „Team G Dimitrov“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ