Ивелин Попов: Надявам се Георги Миланов да се върне

7 Dni Sport04.07.2023
Лудогорец - Левски, Георги Миланов, Якуб Пьотровски

Футболистът на Левски Ивелин Попов говори пред медиите след успеха с 3:1 срещу Марица Пловдив.

Така „сините“ постигнаха общо трета победа в контролите си, като това е втора за столичани на лагера в Правец.

„Полезна контрола, малко по-висока интензивност, отколкото на тренировки. Хубавото е, че головете, които отбелязахме ги тренираме всеки ден и мисля, че се получиха нещата. Работим всеки ден двуразово и мисля, че ще изглеждаме добре за първите мачове“, сподели Ивелин Попов след срещата.

„Свикваме с новия треньор и ние сме длъжни да се съобразяваме с тях. Аз още миналата година казах, че отборът наистина голям потенциал. От ръководството зависи дали ще се привличат нови футболисти или не, но като потенциал и качества сме в тройката. Всеки иска да има 20 равностойни футболисти, но такава е ситуацията в клуба. Дай Боже някой да направи трансфер в Европа и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в друг футболист, но това е политика на клуба“, сподели още той.

Попето не изпусна да коментира и нашумялата тема с Георги Миланов и неговото евентуално завръщане на „Герена“.

„Всеки ден се чувам с Георги Миланов, надявам се да се върне. Той е левскар и няма да отиде на друго място в България“

„Дано да преодолеем повече европейски съперници, за да има по-голяма увереност в клуба и повече финанси. Дано да погасят дълговете и да радваме феновете. Наистина няма слаби отбори в Европа, играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени“, завърши футболистът на „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ