Димо Бакалов подписа с отбора на Етър

7 Dni Sport04.07.2023
Screenshot 2023-07-04 at 11.00.04

Опитният офанзивен халф Димо Бакалов стана поредното ново попълнение в селекцията на Етър за новия сезон в efbet Лига, съобщиха от клуба. Двете страни подписаха договор и Бакалов се включи в подготовката на „болярите“.

Той е роден на 19 декември 1988 г. в Сливен. Като играч на Лудогорец има пет шампионски титли, две Купи на България и две Суперкупи, през сезон 2022/23 носи екипа на Локомотив (София).

34-годишното дясно крило изигра общо 36 мача за „железничарите“, вкара 4 гола и направи една асистенция. В кариерата си до момента е играл още за Сливен, Лудогорец, Локомотив (Пловдив), Берое и Царско село.

Димо Бакалов е осмият нов при „болярите“ това лято след Владислав Найденов, защитника Илкер Будинов и вратаря Дамян Христов, френския халф Шано Буколда, Денислав Ангелов и Мартин Николов от Септември, Ивайло Димитров от Локо (Пловдив).

„Приех офертата на Етър и вече съм футболист на „виолетовите“. Отборът е изграден от млади състезатели, от по-опитни футболисти и качествени чужденци. Ще намерим добрия синхрон и трябва заедно да постигнем поставената цел, а тя е затвърждаване в efbet Лига!“, заяви след подписването на договора си Димо Бакалов пред клубния сайт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ