Ивайло Петев: Лудогорец ще бъде по-добър отбор през новия сезон

7 Dni Sport03.07.2023
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Ивайло Петев

Наставникът на Лудогорец – Ивайло Петев, даде специално интервю за босненската медия Sportske, в което говори за подготовката на „орлите” и престоя си начело на националния отбор на Босна и Херцеговина.

„До момента успяхме да привлечем само един играч. Бих искал да приключим селекцията час по-скоро, не е лесно да привлечеш добър играч. Ние обаче разполагаме с добри момчета. Сигурен съм, че ще бъдем по-силен отбор през новия сезон”, коментира Петев.

Специалистът сподели мнение и за предстоящия съперник на Лудогорец в квалификациите на Шампионска лига – косовският Балкани.

„Косово като държава, национален отбор и клубен футбол, отбелязаха голям напредък през последните десет години. Миналата година играха в Лига на конференциите. Това трябва да се оцени. Наясно сме, че няма да ни бъде лесно, но нашата цел е да преодолеем този противник”, каза още наставникът на Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ