Велизар Димитров: Не вярвам Ганчев да плати 2 милиона за нападател с показатели на дефанзивен халф

7 Dni Sport30.06.2023
България - Италия, Пепе, Велизар Димитров

Бившият футболист и скаут на ЦСКА Велизар Димитров коментира медийните информации във Франция, че клубът ще заплати 2 милиона евро за сигурното си ново попълнение Матиас Фаетон.

„Познавайки г-н Ганчев, трудно мога да повярвам, че той ще плати подобни пари за футболист с такава визитка. Без да искам да подценявам играча, но цифрите подхождат повече на дефанзивен халф, отколкото на нападател.

Все пак говорим за близо 100 мача с екипите на Гингам и Гренобъл, в които той е вкарал 10 гола и има 5 асистенции. Не искам да кажа, че Фаетон е слаб футболист, но има доста свободни агенти с такива показатели.

Надявам се след два сезона с червената фланелка да бъде продаден за четворно по-голяма сума от спряганите в момента 2 милиона. Но обявяването на подобни параметри ми изглеждат по-скоро на мениджърски трикове, за да се вдигнат личните му условия“, заяви Велизар Димитров пред „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ