„Новината отговаря на истината, България сътвори революция, щастливка пое стола на водещия в „Стани богат“

7 Dni Sport29.06.2023
0-5

Докато Михаил Билалов си почива, навярно на някои слънчев плаж далеч от студиото на „Стани богат“, на стола му сяда за първи път жена и то не коя да е, а истинска топ красавица.

Изкусителната актриса и тв водещ Мария Силвестър съвсем скоро ще задава въпроси на кандидатите за богатство в шоуто, а зрителите ще могат да се убедят дали ѝ пасва стола на водещия още тази неделя от 20:00 в ефира на bTV. Тя става и първата дама в историята на формата в цяла Източна Европа, която заема почетното място.

Магнетичната брюнетка с пронизващо сини очи ще води специалния епизод на шоуто за знания, подкрепяйки каузата „Операция Плюшено мече“, посветена на сбъдването на детските мечти.

„Водила съм какво ли не, но няма такова усещане като това да водиш „Стани богат“. Не мога да го сравня с нито едно друго предаване. Това е световен формат, в който се изследва знанието, а това винаги ме е провокирало“, сподели тя пред Златимир Йочев в сутрешния блок „Тази сутрин“.

Операция „Плюшено мече“ помага на тези деца да влязат в университет, за да завършат висшето си образование или да се квалифицират и да започнат работа. Програмата им дава шанс да започнат живота си здраво стъпили на крака и им връща вярата, че съдбата им може да е такава, каквато мечтаят да бъде, съобщават от телевизията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ