21:07 на 28.06, дойде момента, Григор Димитров си отвори сърцето и го изля: Исках да съм с теб сега

7 Dni Sport28.06.2023
Screenshot 2023-06-28 at 21.06.36

Мадалина Геня дебютира като изпълнителен продуцент в киното. Приятелката на Григор Димитров сега се намира в Малта, където в момента се провежда фестивалът Mediterrane Film Festival, а румънската актриса и модел се включи в представянето на най-новия си проект, а именно лентата „Deep Fear“.

Премиерата на новия екшън трилър беше отчетена и от най-добрия български тенисист, който написа в социалните медии, че би искал да бъде заедно със своята любима в този момент, за да я подкрепи и заяви, че е изключително горд с нея.

„Липсваш ми! Благодаря ти, че ме подкрепяш през последните 5 години! Искаше ми се да бъдеш тук“ – незабавно отговори Геня на първата ни ракета.

Интересното е, че Мадалина освен това играе и главната женска роля във филма. Нейната героиня се казва Наоми и е опитна яхтсменка, която е обиколила целия свят. Младата жена този път решава да предприеме напълно самостоятелно пътуване, чиято цел е да достигне до Гренада, където да се срещне с приятеля си. Спокойното наглед тридневно плаване на борда на 47-футовата яхта „The Serenity“ обаче предприема неочаквано тъмен обрат, когато буря я принуждава да се отклони от начертания курс и я среща с редица изпитания.

Автор: „Тенис.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ