Мило Борисов даде важна информация за текущите дългове на Левски

7 Dni Sport28.06.2023
Мило Борисов,

Мажоритарният собственик на компанията генерален спонсор на Левски Palms Bet – Мило Борисов, разговаря с фенове на „сините“ навръх рождения му ден.

Той сподели, че не е пропуснал нито едно обаждане, разговарял е лично с всеки и е отговорил на всяко съобщение.

„Повечето бяха положителни, но имаше и критични, затова поканих някои от феновете на среща, за да коментираме въпросите, които задават. Не бягам от диалог с привържениците и бих се радвал на среща с тях. Виждам, че имат много въпроси лично към мен и с удоволствие ще отговоря, стига това да е в моите компетенции като краен собственик на генералния спонсор на ПФК „Левски“, обясни Мило Борисов, цитиран от gol.bg.

Той уточни, че е бил попитан как клубът обслужва задълженията към НАП. „Тук е мястото да изкажа благодарност на ръководството на Левски, че за първи път от 2020 година дългът към НАП намалява и скоро ще има официално съобщение от ПФК Левски с точни цифри за първото полугодие на 2023 година“, каза още той.

„Имаше въпроси и затова дали подпомагаме клуба за нови трансфери. Искам да отбележа, че чрез Фондация „Спорт в България“, на която аз и сестра ми Роси МакКий сме учредители, през месеците април и май на текущата година направихме целеви дарения от общо 180 000 лева, с които ПФК Левски заплати трансфера на Джавад Ел Джемили.

Надяваме се, че този млад футболист тепърва ще покаже качества и ще допълни сполучливо селекцията в клуба. Има и много други въпроси, на които с удоволствие ще отговоря на открита среща с привържениците на ПФК Левски“, допълни Мило Борисов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ