Локомотив София иска вратар на Левски и бивш нападател на ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport27.06.2023
Локомотив София, Стойчо Стоев

Локомотив София проявява интерес към вратаря на Левски Иван Андонов. 19-годишният страж има оферта и от Септември София.

Ситуацията с вратарския пост в „Надежда“ може да се усложни, ако гамбийският национал Бабукар Гайе бъде продаден. Към него има интерес от чужбина, а откупната му клауза не е много голяма.

Ако Гайе напусне, Андонов е гласен за резерва на Александър Любенов. От Септември също са доста настоятелни, но вероятността стражът на „сините“ да заиграе при „железничарите“ е много голяма.

Младокът е юношески национал, а освен това е печелил Купата и Суперкупата на Примаверата с Фиорентина, където беше даден под наем.

Локомотив София проявява интерес и към нападателя Алекс Колев, който се раздели с ЦСКА 1948. Офанзивният футболист обаче обмисля още няколко предложения.

Вчера към „железничарите“ се присъедни французин, който ще изкара пробен период. Снощи въпросният състезател е направил първа тренировка с отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ