„Истина е новината за новия водещ на „Стани богат“, политика П.С. заменя Михаил Билалов“

7 Dni Sport26.06.2023
Screenshot 2023-06-26 at 18.38.49

Да, има избран! Нов водещ ще смени актьора Мишо Билалов като водещ на култовото предаване „Стани Богат“. И това е Петър Стоянович, съобщават колегите от „Марица“!

Историкът, политик и бивш министър на културата Петър Стоянович беше звезден гост-водещ на специалните епизоди на популярната игра, направени с чисто благотворителна цел. Наш източник от медията издаде, че всъщност това е бил тест за експолитика.


Петър Стоянович в компанията на Огнян Златев откриват светско събитие, на което личат знакови гости.

И Петър Стоянович, безспорен ерудит, го е издържал с „отличен“. Той ще остане да води предаването за постоянно.

„Този стол на водещия е много по-приятен от министерския. Първо, защото правиш със сигурност хората щастливи, второ – със сигурност им помагаш да спечелят някакви суми.

Трето – отиваш си със спокойна съвет вкъщи. Три неща, които са несравними с реалната политика“, каза наскоро Стоянович, който наследява безспорни любимци на публиката като Ники Кънчев и Бибалов.

На 4 юни по bTV стартира първото от общо осем специални праймтайм издания на „Стани богат“ под наслов „Въпрос на бъдеще“. Уникалният благотворителен проект ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България. В тяхна подкрепа ще играят в тандем истински герои и популярни личности, свързани с различните инициативи, а голямата изненада за всички пред екраните ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите – всяка неделя от 20 до 22 ч. по bTV. Всяко от популярните лица ще застане с името и авторитета си в подкрепа на каузите за бъдещето.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ