„Истина е разпространената случа с Крисия Тодорва в деня на бала ѝ, Слави Т. Трифонов го направи“

7 Dni Sport26.06.2023
Screenshot 2023-06-26 at 13.47.34

Както бе обещала, Крисия пристигна на мотор на празненството за изпращането си след края на средното си образование придружена от още рокери.

19-годишната певица не дочака Слави Трифонов на партито за завършването на средното си образование. Малката изпълнителка, която вече може да се похвали с диплома от Музикалното училище в София, бе поканила своя откривател и неговите музиканти на купона.


Крисия Тодорова е прекрасна певица, на която Слави Т. Трифонов даде шанс и сцена в шоуто си.

Разградчанката бе избрала тоалет, който да съответства на ексцентричната поява и бе облечена с черен панталон и бюстие, които сама измислила. Облеклото със сигурност щеше да хареса на Трифонов, който от години не сваля черните дрехи, които „Ку-ку бенд“ дори възпя в песен.

Двете й сестри и майка й бяха почетни гости на събитието, а Евгени Димитров-Маестрото отсрами шефа си Слави Трифонов. Дългият от години не може да бъде видян на публично място, така че никой не очакваше той да се появи на празненството, пишат колегите от „ХотНюз.бг“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ