Разсекретиха банковата сметка на Евгени Генчев, седем цифрена е, продуцентите са бесни

7 Dni Sport23.06.2023
Screenshot 2023-06-23 at 7.18.44

Главният герой в риалити шоуто „Ергенът“ 2 – Евгени Генчев е намерил своята ниша, с която да изкарва огромни суми пари и го прави единствено и само със собствения си талант. Популярността, която той спечели с участието си по телевизията сега се отблагодарява във финансова гледна точка. Концерите, които Евгени Генчев прави из цяла България се радват на голям успех и навсякъде почти на 100% разпродава местата за зрители по трибуните.

Пианистът е много поласкан, че българската публика е на такова ниво и дава шанс на изкуството му. Някои от ценните хартийки за концерите на Евгени Генчев стигат до 180 лева за брой. Музикантът има и сериозни рекламодатели зад него, което прави успеха на проекта пълен.


Евгени Генчев е много успешен в момента, в риалитито той е завързал приятелство с Наум Шопов.

Столичен ежедневник пише, че след тази предица концерти сметката на Евгени Генчев ще бъде със седем цифри, което ще покаже колко умен и съобразителен е „Ергенът“ и екипа стоящ зад образа му.

Феновете на Евгени Генчев от своя страна са много впечатлени от музиката, която изпълнява той на концерите си.

Снимка: Инстаграм на Евгени Генчев / Георги Георгиев – gmasterphotobg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ