Янтра Габрово привлече в редиците си Цветелин Радев от Крумовград

7 Dni Sport22.06.2023
Screenshot 2023-06-22 at 7.29.35

Футболист с над 230 мача в професионалния ни футбол е второто лятно попълнение в състава на Янтра. Бранителят Цветелин Радев постигна споразумение с габровския тим и ще бъде на разположение на Велислав Вуцов за срещите от новия сезон във Втора професионална лига.

Радев имаше сериозна заслуга за промоцията на Крумовград в efbet Лига. Бранителят изигра 33 мача, реализира 5 гола и даде една асистенция за новия член на елитната ни група. В кариерата си е носил още екипите на Локомотив Пловдив, Вихрен Сандански, Несебър, Верея, Спартак Плевен, Ботев Гълъбово и Добруджа.

Бранителят се присъедини към подготовката на отбора, а след първото занимание сподели:

„Идвам с очаквания да направим един добър сезон и да радваме хората тук. Допада ми обстановката тук, базата, стадиона и мисля, че това е правилното място за мен. Намирам един задружен колектив с доста млади момчета, които според треньора имат доста качества, а той е човек, на когото може да се вярва – добър специалист, познат в цяла България. Смятам, че отборът има потенциал да се бори за място в горната половина на класирането. На този стадион му прилича дори и по-горната група, доста отбори не могат да се похвалят с такива“, сподели новото попълнение на Янтра.

„Добре дошъл при „ковачите“ и успех, Цецо!“, написаха от Янтра.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ