„Имам първи снимки от сватбата на Алекса Ерски и Елица Янкова от „Игри на волята“, качвам ги“

7 Dni Sport19.06.2023
Screenshot 2023-06-19 at 10.30.14

Победителят от „Игри на волята“ Алекса Ерски и Елица Янкова минаха под венчилото, двамата си казаха заветното „да“ в църквата „Свети Седмочисленици“. Преди да си вземе булката Алекса заедно с кумовете вдигнаха центъра на София във въздуха с духов оркестър и тъпани.

След като се венчават в църквата, двамата заедно с гостите си поемат към ресторанта, разбира се, колата на младоженците, е луксозна, а настроението е приповдигнато. Вижда се, че на сватбата присъстват и светски личности, спортисти, както и участници от „Игри на волята“. Интересна изненада за гостите са подготвили подарък по една бутилка българска и сръбска ракия.


Елица Янкова, Алекса Ерски заедно със своите приятели Ваня Джаферович и Евгения Джаферович.

Известно е, че Елица се довери за булчинската рокля на известната дизайнерка София Борисова. След голямата победа на Алекса на „Игри на волята“ двамата се сгодиха, спортистът я изненада на Коледа с диамант. Почти веднага след това се сдобиха и с жилище в София.

Елица пък споделяше, че няма търпение двамата да станат родители, така че вече всички фенове на двойката тръпнат в очакване за хубава новина от нея и Алекса.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ