Вуцов отново култов: Няма ВАР, бар, Занзибар, Енгибар!

7 Dni Sport17.06.2023
Янтра Габрово, Тренировка, Велислав Вуцов

Вили Вуцов даде интервю пред TV1, в което коментира различни теми, включително разочарованията на сезона.

„На мен Берое ми е симпатичен. Харесвам клуба, публиката и всичко, но не се свалям, да не чуе някой. Този Берое, който беше, с някакви известно неизвестни чужденци, които аз наричам пришълци, идваха от някъде – не ги знам. Мисля, че селекцията в Стара Загора беше правена в час по трудово или рисуване. Берое не само че игра бараж за оцеляване, но щеше и да го загуби. Аз имам съмнения и твърдя, че Никола Попов изобщо нямаше работа на този бараж. Ти ще ме разбереш какво искам да кажа. Попадението на Своге, което той го отмени, ако го пратим на десетима английски съдии, те ще ти кажат, че няма нужда да го гледа никакъв ВАР, бар, Занзибар, Енгибар и каквото и да е. Спорна ситуация, само в България този гол се разлежда“, коментира Вили Вуцов.

„Това, което се случи в Ботев Пловдив, е безумие. Това е най-скъпото десето място в света за всички времена. Сигурно в Англия или Гърция няма такъв бюджет изразходван. Не го приемам за нормално. Бедата е на много високо ниво. Хората, които управляват, нямат хал-хабер от футбол. Сложиха още един по-голям безхаберник – Валентич. Този човек е срам! Той учеше хора, треньори, даваше съвети. Докара нещата с изключително скъпи футболисти отборът да е на последно място във втората четворка. Нали знаеш, че те бяха на един мач разстояние да влязат в долната шестица. Уважавам и обичам, не крия, този клуб. Тежи ми. Очаквах хората да не позволяват тази подигравка. Футболистите лошо играят, защото са лошо селектирани и лошо тренирани. Ето го моят любимец, той е моят любимец. Валентич толкова вреди направи в този клуб, че трябва да му направят един паметник до Христо Ботев. Като минават хората, като целуват Христо Ботев, да му хвърлят яйца по тоя човек. Утрепа ги за 100 години напред“, категоричен е Вили.

Треньорът даде информация и за своя син Светльо. „Не може да се каже кога, как, какво, защо. Сигурен съм, че трансфер ще се осъществи. Не е тръгнал да ходи някъде на всяка цена. Той е готов да пази за ЦСКА и за други български отбори, ако Венци реши и го даде. Чувства се щастлив в Славия. Направиха се много анализи, не искам да говоря. Цената му може да стане огромна, умопомрачаваща. Трябва да бъдеш сигурен. Много амбициозен човек. Мина през пубертета и глупостта. Сега има човек до себе си, който много му помага“, каза Вуцов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ