Спрягат Андриан Краев от Левски за трансфер в Дания

7 Dni Sport17.06.2023
Левски - ЦСКА, Марселино Кареасо, Андриан Краев

Футболистът на Левски Андриан Краев е спряган за трансфер в Дания и по-конкретно в Мидтиланд, твърди местното издание „Tipsbladet“.

„Божидар Краев така и не успя да пробие в Мидтиланд – сега може би е ред на по-малкия му брат да опита късмета си в Дания“, пише в материала.

24-годишният Андриан Краев, който е с година и половина по-малък от брат си Божидар, привлича интерес от Дания, като се очаква да има конкретна оферта за него в следващите дни.

„Андриан Краев е неизменен титуляр за Левски и се представи толкова добре този сезон, че стана част от националния отбор на България. Краев е дефанзивен полузащитник, така че не трябва да го съдите по броя на головете – той обаче вкара два такива през миналия сезон”, пише още „Tipsbladet“.

Според информацията, Мидтиланд е склонен да предложи около 600 хиляди евро за Краев.

24-годишният футболист има още една година от договора си с Левски, а като цена е на ниво, на което много датски клубове спокойно могат да го привлекат.

Припомняме, че Божидар Краев се присъедини към Мидтиланд през 2017 г., а преди година напусна клуба, като по време на престоя си в датския тим на два пъти бе даван под наем.

Божидар Краев записа 54 мача за Мидтиланд, в които вкара 6 гола.

В момента Краев играе за Уелингтън Финикс в Нова Зеландия и направи много силен първи сезон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ