Витоша Бистрица започва подготовка за новия сезон на 3 юли с нов старши треньор

7 Dni Sport16.06.2023
Витоша Бистрица Верея 15

Витоша (Бистрица) започва подготовка за новия сезон на 3 юли, съобщиха от футболния отбор, който през миналия месец изпадна от Втора лига. Слизането в по-долно ниво доведе и до куп промени в структорите на клуба. От новия сезон Витоша, ще има нов Управителен съвет, както и ръководство.

Отборът ще бъде воден и от нов старши треньор в лицето на Кристиян Узунов, който заменя досегашния наставник Николай Христозов. Помощник на Узунов ще бъде Георги Амзин, като новият треньорски тандем е част от клуба в последните десет години на възходи и падения. Освен със задачата да изградят млад отбор, който да може да отговори на високото ниво на Югозападната Трета лига, двамата ще участват и в ръководенето на целия клуб в трудния момент.

Управата на клуба благодари на всички играчи и на треньорския екип за неимуверните усилия, които положиха през последната кампания, за да остане отборът сред професионалистите.

След стартирането на лятната подготовка на 3 юли ще има и по-голяма яснота за състава и за контролите, планувани преди началото на сезон 2023/2024.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ