Изцяло българска съдийска бригада ще ръководи евроквалификацията между Уелс и Армения

7 Dni Sport14.06.2023
Лудогорец - ЦСКА, Браян Морено, Георги Кабаков

Изцяло българска съдийска бригада ще ръководи европейската квалификация в група D между Уелс и Армения, която ще се играе на 16 юни (петък) на „Кардиф Сити Стейдиъм“. Главен съдия ще бъде Георги Кабаков, а негови помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, с които той ръководи мачове у нас и в чужбина. Радослав Гидженов от Пловдив е назначен за четвърти съдия.

Двама българи ще бъдат и зад мониторите като ВАР рефери. Драгомир Драганов ще бъдe основен ВАР съдия, а Ивайло Стоянов се връща на международната сцена като асистент ВАР.

За последен път изцяло български съдийски екип плюс ВАР съдии имаше на мача от турнира Лига на нациите между Босна и Херцеговина и Финландия.

Дежурен делегат на УЕФА за срещата в Кардиф е Олег Харламов от Естония. Нийл Бари от Англия ще дава оценки на българските арбитри. След първите мачове Уелс има четири точки от две срещи, а Армения стартира с поражение 1:2 от Турция на свой терен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ