Тандемът Николай Костов и Саид Ибраимов поема отбора на Левски

7 Dni Sport13.06.2023
Саид Ибраимов

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, има нов фаворит за треньорския пост на „Герена“. Очаква се от новия сезон „сините“ да бъдат водени от бившия си наставник Николай Костов и дългогодишния помощник на Станимир Стоилов Саид Ибраимов.

Много е вероятно думата на Ибраимов да тежи повече във взимането на решенията от спортно-технически характер в тандема, който се очертава да заеме поста от Елин Топузаков, съобщават колегите от „Гонг“.

Николай Костов пое Левски през ноември 2011 година, но бе начело на отбора едва 11 мача. За последно бе начело на Актобе, а преди това е водил Анортозис, Олимпиакос Никозия, АЕК Ларнака, Бананц, Тосно, Металург Донецк, Таврия, Карпати Лвов, Ботев Пловдив и Шахтьор Караганди.

Ибраимов дълги години беше помощник на Станимир Стоилов на „Герена“ и Астана. За последно той работи на същата позиция в казахстанския шампион, а преди това и в Тобол.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ