„Имам информация, искам да Ви я споделя. Благой Ж. Георгиев вече действа, подари първи скъп подарък на Ивана Главчева.“

7 Dni Sport10.06.2023
Screenshot 2023-06-10 at 14.06.40

„Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно“.

Това обяви преди дни Благой Георгиев, разкривайки коя е новата му любима.

Джизъса е в процес на развод с последната си жена – Полина, която го атакува мощно преди часове.

Най-новата му – Ивана Главчева, пък се похвали, че Георгиев я е зарадвал, подарявайки ѝ огромен букет рози.

Тунингованата красавица е само на 20 години, а възрастовата ѝ разлика с Благой е цели 21 години. Това не пречи на Благо да я сваля, а младата девойка явно се е поддала на чара му.

Влюбеният мачо призна, че се е запознал с Ивана покрай клиниката на татко ѝ, а впоследствие са се засичали в различни общи компании. „За да прерасне това в нещо по-сериозно и една връзка, тя трябва да отговори на моите чувства. Аз наистина няма какво да крия и я обичам, но знаете моето минало, какво се пише и говори постоянно“, коментира влюбеният Благо.

Джизъса вече се е изнесъл от София. След завръщането си от „Сървайвър“ той живя с родителите си в къщата им в Суходол. В семейния дом посрещаше другарите си, които го направиха победител и му помогнаха да вземе чека за 150 бона. От няколко седмици Благо се е преместил край Пловдив, за да е по-близко до новата си. Георгиев отседнал във вила в близост до града под тепетата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ