Хебър поздрави ФК ЦСКА 1948 Сф за дебютното класиране в евротурнирите

7 Dni Sport09.06.2023
ФК ЦСКА 1948,

Ръководството на Хебър Пазарджик прати поздравителен адрес до ФК ЦСКА 1948 Сф, който спечели бронзовите медали в шампионата и през новия сезон ще играе в Европа за първи път. Именно треньорът на Хебър Любослав Пенев започна сезона като наставник на ФК ЦСКА 1948 Сф и допринесе за успеха на столичани.

„За нас от ФК Хебър 1918 Пазарджик е огромно удоволствие да изпратим нашите сърдечни поздравления към ПФК ЦСКА 1948 за спечелените бронзови медали от футболния шампионат на България, сезон 2022/23 и класирането Ви за европейските клубни турнири”, се пише в адреса.

Това престижно класиране е резултат от решимостта на всички, свързани с клуба, и нашите поздравления за това постижение са насочени към ръководството, футболистите, треньорите, администрацията и целия спортно-технически персонал.

Приветстваме ЦСКА 1948 за това, че спомагате за разпространяването на позитивното послание на футбола.

Пожелаваме Ви успех и достойно представяне на България в европейските клубни турнири през следващия сезон”, се казва още в поздравителния адрес на Хебър към ЦСКА 1948.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ