Джулиана Гани: Като няма кой друг аз ще се нагърба, слушайте истината за недоразумението Иво Димчев

7 Dni Sport06.06.2023
Screenshot 2023-06-06 at 19.38.16

След победата на Иво Димчев в кулинарното предаване „Черешката на тортата“ преди няколко дни, социалните мрежи врят и кипят с мнения относно персоната на победителя и отношението му към другите участници.

В една от последните си публикации Джулиана Гани също не пропусна да засегне темата и не просто я засегна, а направо разпердушини Иво Димчев. Плеймейтката го нарече „недоразумение“ и добави „Господ да пази от такива като теб нас и децата ни“.

Ето пълния текст на публикацията, в която Джулиана Гани казва всичко, което мисли за Иво Димчев:

„Днес съм в културен шок!! На-вече като родител, не мога да повярвам, че това „недоразумение“ е възприето като „ексцентрично“. Не, не, не, няма да приема храната да бъде дъвкана преди да е сготвена, основното ястие да бъде сервирано в егоцентричната ти мозъчна кутия, както и българският и вкусен айрян да бъде пит от кръвни банки, които имат съвсем друго предназначение!!!! Господ да пази от такива като теб нас и децата ни. П.С. – не завиждам, вече 2 пъти печелих „Черешката“.“

Автор: „Актуално.бг“

Снимка: Официален Инстаграм профил на Джулиана Гани


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ