Най-младата и перспективна десетка в efbet Лига подсилва ЦСКА и Саша Илич

7 Dni Sport06.06.2023
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948, Саша Илич

Един от младите и перспективни играчи на efbet Лига – Марк-Емилио Папазов е готов, да се завърне и захапе в отбора, който държи правата му ЦСКА. Това заяви той след, като реализира две попадения за водения от Любослав Пенев – Хебър Пазарджик в мач срещу отбора на Берое. С тази победа домакините си осигуриха елитния статут.

“Чувствам се невероятно, не мога да го опиша с думи. Влязох в 60 и някоя минута, направих дузпата. Вярвах, че съдбата ще ми се усмихне. Не само тази вечер бяхме силни.

Откакто господин Пенев дойде. Заслужавахме да останем. Треньорът ми каза да спазвам тактическа дисциплина и да се връщам в защита. Със сигурност Любослав Пенев ще намери нещо, от което да е недоволен. Важно е, че днес са повече добрите моменти. Първо – малко почивка. После – връщам се в ЦСКА и се надявам да захапя там и да ми дадат доверие”, заяви Папазов.

Марк-Емилио Папазов ще получи шанс и ще стартира подготовка с ЦСКА, а след това всичко зависи от качествата, които показва и дисциплината, която спазва. Очакват се много входящи трансфери на стадион „Българска армия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ