Лудогорец приема Левски в Разград, отборите търсят задължителен успех

7 Dni Sport03.06.2023
Левски - Лудогорец, Марин Петков

Отборът на Лудогорец приема Левски в предпоследния кръг на сезон 2022/23 в efbet Лига. Срещата в Разград започва в 20:30ч. и е от голямо значение за домакините, които допуснаха изоставане в класирането от ЦСКА. Главен съдия на двубоя е Никола Попов. В същия кръг „червените“ се изправят срещу ЦСКА 1948, което обещава любопитен завършек на кампанията.

Лудогорец се нуждае от трите точки срещу Левски и вече няма право на грешки, след като допусна такава срещу ЦСКА 1948 през миналия уикенд. От групата на Левски прави впечатление, че извън състава е Николай Михайлов и звездата в атаката на „сините“ Рикардиньо, който има проблем с контузия и пропусна днешната тренировка на „сините“. Временният треньор на Левски Елин Топузаков потвърди, че Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват с отбора за гостуването на Лудогорец. Причината е, че и двамата са с по осем жълти картона и рискуват наказание от два мача при още едно официално предупреждение, което би ги извадило от мача с ЦСКА в последния кръг.

Левски вече си гарантира минимум бараж срещу седмия в класирането за участие в европейските клубни турнир, като все още има шанс и за третото място.

Лудогорец – Левски

Вероятни състави:

Лудогорец (4-2-3-1): Падт; Фон Витри, Вердон, Пластун, Пипа; Пьотровски, Гонсалвеш; Десподов, Делев, Видал, И. Тиаго

Левски (4-2-3-1): Андреев; Петрис, Сундберг, К. Димитров, Галчев; Краев, Ф. Кръстев; Роналдо, М. Петков, Уелтон; И. Стефанов

Съдия: Никола Попов
Стадион: „Хювефарма Арена“
Начало: 20:30 часа

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ