„Саша Илич взе листче с имената на трима от най-добрите си играчи: Слушайте внимателно, не го правете, за да бъдем шампиони“

7 Dni Sport03.06.2023
Лудогорец - ЦСКА, Юрген Матей

Няколко ключови играчи на ЦСКА ще трябва да са изключително внимателни в днешния сблъсък с ФК ЦСКА 1948 Сф, за да бъдат на разположение на Саша Илич за последния мач за сезона срещу Левски.

Твърде вероятно е именно вечното дерби да се окаже решаващо в борбата за шампионската титла.

Застрашени да пропуснат битката със сините са двамата титулярни флангови играчи на армейците – Иван Турицов и Тибо Вион. Родният национал има 4 жълти картона досега през сезона и при ново официално предупреждение ще бъде наказан за един мач. Френският универсален боец пък е бил декориран в жълто цели 8 пъти и го грози санкция за два двубоя. Същото се отнася и за голмайстора на тима Дюкенс Назон.

Със сигурност аут за последните две срещи от кампанията са контузените Брадли де Нойер и Браян Морено. Нидерландецът ще отсъства до края на годината, след като скъса връзки и вече премина успешна операция в Испания.

Автор: „Тема спорт“

Запознати споделят, че Саша Илич и екипа му са направили списък с всички играчи, които висят за наказания и е имало разговори с тях, за да може те да участват във всички мачове през сезона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ