Старши-треньорът на ЦСКА Саша Илич оставя Дюкенс Назон на пейката

7 Dni Sport03.06.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Саша Илич

Треньорът на ЦСКА -Саша Илич ще направи две промени в титулярния си състав спрямо победата с 1:0 над Локомотив( Пловдив преди седмица. Сред стартовите 11 ще се завърнат Марселино Кареасо, който получи почивка, и Тобиас Хайнц, пропуснал срещата със “смърфовете”, защото се наложи да се прибере в родината си поради семейни проблеми. Норвежецът ще започне на върха на атаката до Маурисио Гарсес, както бе срещу Лудогорец в Разград, а голмайсторът на тима Дюкенс Назон за трети пореден мач ще остане резерва. Хаитянинът вече е напълно възстановен от травмата в коляното, която го мъчеше, но се очаква Илич да предпочете да не започне с него от първата минута.

В средата на терена ще си партнират споменатият Кареасо, Джонатан Линдсет и Амос Юга. Африканецът се завърна в халфовата линия срещу Локо (Пд), след като месеци наред бе използван в ядрото на ариергарда. Той се представи на добро ниво и си заслужи оставане в тази зона и срещу ФК ЦСКА 1948.

Почти сигурно Илич няма да прави промени в защита, където ще действат Енес Махмутович, капитанът Юрген Матей и Християн Петров.

Очаква се през втората част в игра да се завърне Жеферсон, който не е бил на терена вече месец и половина, а с появата си би изравнил Ибрахима Гай при чужденците с най-много мачове за “червените”.

Автор: “Тема Спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ