Григор Димитров излиза срещу Даниел Алтмайер в събота следобед

7 Dni Sport02.06.2023
Григор Димитров,

ригор Димитров ще играе с Даниел Алтмайер в последния мач на корт „Симон Матийо“ в събота, съобщиха организаторите на турнира от Големия шлем Ролан гарос.

Срещата от третия кръг на турнира между българина и германеца се очаква да се играе в късния следобед. Тя е четвърта на третия по големина корт в тенис комплекса в Париж и ще започне след края на мача между Бианка Андрееску от Канада и Леся Цуренко от Украйна. Преди това на същия корт са двубоите Йошихито Нишиока (Япония) – Тиаго Зейбот Вилд (Бразилия) и Екатерина Александрова (Русия) – Беатриз Хадад Мая (Бразилия).

Поставянето на мача между Димитров и Алтмайер на корт „Симон Матийо“ прави малко вероятно показването му в телевизионния ефир.

При победа над Алтмайер Димитров ще се класира за четвъртия кръг на Ролан Гарос. В него той ще играе с победителя от срещата между Александър Зверев (Германия) и Франсис Тиафо (САЩ), която е поставена във вечерната програма на централния корт „Филип Шатрие“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ