Отборът на Брюж обявява трансфера на Игор Тиаго от Лудогорец

7 Dni Sport02.06.2023
Лудогорец - Андерлехт, Отбор, Игор Тиаго,

Приятелката на нападателя на Лудогорец Игор Тиаго – Летисия Марал, намекна, че трансферът му в Брюж е въпрос на часове. Тя публикува послание към бразилеца в социалните мрежи по повод третото място в класацията „Футболист на футболистите“.

„С всичките усилия и отдаденост успя да си сред първите трима в класацията „Футболист на футболистите“. Красиво е да следиш отблизо цялата ти еволюция и отдаденост. Поздравления, любов моя. По-големите неща за теб тепърва предстоят. Това е само началото“, написа Марал.

В Белгия посочиха, че сделката ще се осъществи съвсем скоро. Такова е желанието и на новия треньор на Брюж Рони Делия, написа voetbalnieuws.be. Норвежкият специалист е харесал изявите на Тиаго и е дал зелена светлина за трансфера.

Очаква се той да стане факт след края на сезона в България. Този в Белгия приключва в края на тази седмица. В Брюж ще пристгне още испанският нападател Виктор Барбера, а тимът осъществи вече и първата си сделка, привличайки полското крило Михал Скораш.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ