Опитен чужденец заменя Стефан Стоянов начело на Ботев Пловдив

7 Dni Sport02.06.2023
Стефан Стоянов,

Временният наставник на Ботев Стефан Стоянов коментира победата на своя отбор над Локомотив София с 2:1 в мач от 35-я кръг на efbet Лига. Специалистът бе доволен от играта на тима, но и беше емоционален, като сподели, че не очаква да бъде начело на „канарчетата“ през следващия сезон.

„Възползвахме се от нашите положения. Доста от футболистите са изморени, имахме натрупани загуби, но за този период от време успяхме да успокоим играчите и да им дадем самочувствие, както и да им намерим правилните позиции. Нещата ще станат, както трябва някой ден“, започна Стоянов.

„Това, което успяхме да направим, е футболистите да ги разпределим, така че да свършат полезна работа. Някои не го направиха от играчите, затова и направихме промени. Второто полувреме трябва да сме доволни по начина, по който играхме. Справедливо спечелихме. Ако беше лесно, всеки щеше да го прави“, продължи той.

„Ако трябва да говоря от мое усещане, въпреки тия четири точки, които спечелихме и макар че играем с българи, вероятността аз да остана треньор е много по-малка, отколкото някой чужденец. Съжалявам, че говоря в личен план, но на мен ми е по-така…“, добави наставникът на Ботев.

„Гледаме си нас, трябва да проведем един тренировъчен процес до мача с Арда. Трябва да се свърши работата, не е малко. Ще играят най-вече юноши, ще усетят атмосферата, ще имат нужда и от подкрепа. Ботев е едно – футболисти и публика“, завърши Стефан Стоянов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ