Левски пусна билетите за дербито с ЦСКА от последния кръг

7 Dni Sport01.06.2023
ЦСКА - Левски, Ивелин Попов, Дюкенс Назон

Левски пусна в продажба билетите за дербито с ЦСКА от последния кръг на efbet Лига. Двубоят на 7 юни може да се окаже решаващ както в битката за титлата, така и в тази за третото място. Пропуските са на цени между 10 и 45 лева и са налични в официалния магазин на „сините“, както и онлайн.

Ето какво написаха от клуба:

„Левскари,

От днес в продажба са билетите за мача от 35-ия кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“. Двубоят е на 7 юни, сряда от 18:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“!

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ до 2-ри юни, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://shorturl.at/vCFIM

От 3-ти до 5-ти юни билети ще се продават от 10:00 до 19:14 часа на касите пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

В деня на срещата, 7-ми юни билети ще се продават от 10:00 до 14:00 часа в официалния магазин на „ПФК Левски“ и от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите на Национален стадион „Васил Левски“ на бул. „Гурко“ и „Синьото“.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ