Разсекретяваме истината. Имаше близо 800 000 лева в съблекалнята на Локо Пловдив на „Армията“.

7 Dni Sport31.05.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Християн Петров

За тлъста отбора премия от 400 000 евро играли футболистите на Локомотив Пловдив срещу ЦСКА този уикенд, съобщават колегите от „Лупа.бг“. Армейците спечелиха с 1:0 домакинството си, но черно-белите далеч не играха по начина, по който го направиха в Разград срещу основния конкурент на червените за титлата – Лудогорец.

Тогава смърфовете загубиха със същия резултат, но почти не минаха центъра и не отправиха нито един удар към вратата на орлите.

Бонусът за пловдивчани бил обещан от Разград, но те не успяха да препънат ЦСКА по пътя към титлата.

Вчера 11-кратните поредни шампиони на България гостуваха в Бистрица на ЦСКА 1948, който се бори за третото място с Левски.

Мнозина очакваха, че след лесно спечеления преди дни финал за Купата на България нещата ще се развият по подобен начин в полза на Лудогорец, но домакините измъкнаха 2:2, което остави ЦСКА на върха с точка преднина два кръга преди края. Оказа се, че зелено-белите са били стимулирани от собствениците – братя Домусчиеви, с по 40 000 евро за победа на човек, но те им ги спестиха.

Следващият кръг Лудогорец приема Левски, а ЦСКА е домакин на ФК ЦСКА 1948, като тези двубои до голяма степен ще избистрят картинката около финала на първенството, който е на 7 юни. Тогава разградчани имат визита във Варна на Черно море, а ЦСКА гостува на вечния си съперник Левски.

Снимка: Официален сайт на ЦСКА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ