„Левскар съм и пиша това писмо до ЦСКА с отвращание в какво се е превърнал нашия клуб, искам да кажа истината“

7 Dni Sport30.05.2023
ЦСКА - Левски, Рикардиньо, Тибо Вион, Енес Махмутович

От Фейсбук профила на Асен Корчев – фен на Левски:

„Фен съм на най-добрия български отбор, оцветен в красивия „син“ цвят – Левски. Наясно съм, че след като Станимир Стоилов си тръгна от клуба ни много от ценностите се изпариха, но това, което се случва сега ме отвращава. Пиша това писмо и до феновете на ЦСКА. Искам да се знае, какво се пише в 90% от нашите групи. Статуси, че Левски трябвало да дава мач на някога, за да може друг да не бъде шампион. Отвратително. Дори не искам, да се обяснявам защо това обижда по клуба ни. Ние сме се борили за Европа. Ние сме били с най-правилния футбол и в един момент това. Щях да се направя на приятно разсеян, но хората, които се мислят и считат за „авторитети“ в тези групи и те го пишат. Хора, къде ни е честта. Нали, ако се изложим и да дадем мач, а след това ЦСКА пак си бъде шампион, защото е възможно, ние ще излезем …. , това ли искаме?

Вярвам, че в клуба такива сметки няма, как да да се правят.

Искам да видя силно мотиваран Левски, да излезе в мачовете си до края на сезона, да взима победи и да се класира за ЕКТ, а от другия сезон, да имаме яснота и много по-силен отбор, който да е в сметките за титлата.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ