Етър Велико Търново може да е с нов треньор в елита

7 Dni Sport29.05.2023
Витоша Бистрица Етър Велико Търново 31

Емануел Луканов върна Етър в Първа лига, но не е ясно дали ще продължи да води отбора. Специалистът не може да се оплаче от оферти в момента, а запознати твърдят, че имал и три оферти от чужбина. Едната от тях била от Италия и е доста сериозна, съобщава „Мач Тедеграф“. Договорът му с „виолетовите“ изчита на 15 юни. Етър и

Луканов водят разговори, но на този етап няма нищо конкретно от страна на „болярите“.

Луканов поддържа добри връзки в Италия, където има опит като футболист. По време на кариерата си той е играл за Перголетезе, Киари, Кастелана и Нуова Веролесе, където е оставил отлични впечатления с изявите си. У нас Луканов е бил помощник-треньор в Черно море и Берое. При „моряците“ той работи в продължение на 9 години като в този период асистира на Стефан Генов, Никола Спасов, Адалберт Зафиров и Георги Иванов.

Има опит и в чужбина. Луканов два пъти бе помощник на Ивайло Петев. Първо в Ал Кадисия от Саудитска Арабия, а след това и Ягелония.

Той пое Етър през миналата година и успя да спечели промоция от първия си опит.

Близки до него твърдят, че предпочита да остане в родния си град и да води „болярите“ в елита. „Тук му е сърцето“, твърдят те. В крайна сметка обаче и ръководството на Етър трябва да покаже, че оценява усилията му.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ