Английски агент дойде на мача между ЦСКА 1948 и Лудогорец заради Георги Русев

7 Dni Sport29.05.2023
ФК ЦСКА 1948 - Левски, Ивайло Чочев, Георги Русев, Сидклей Перейра

Крилото на ФК ЦСКА 1948 Георги Русев предизвика интереса на клубове от Западна Европа и специално заради него пристигна футболен агент от чужбина. Англичанинът Гай Бранстън пристигна в София на мача на тима с Лудогорец, като интересът е от белгийски елитен клуб, твърди „БТА“.

Бранстън работи за въпросния отбор като отговорник за Балканите и Източна Европа.

Русев подобри много личните си качества през последните две години, стана неизменна част и от националния отбор. През настоящия сезон има 29 мача, 6 гола и 11 асистенции в редовния сезон, както и 3 мача, 1 гол и 2 завършващи подавания в плейофа от първата шестица в efbet Лига.

Снощи при равенството 2:2 на ФК ЦСКА 1948 с Лудогорец роденият в Стара Загора флангови играч се отличи с голово подаване.

Русев може да играе както на фланга, така и зад гърба на централния нападател. Обучението му като юноша минава през Траяна (Стара Загора), Левски, Септември/ДИТ (София), прекарва почти година и половина в Испания в отборите на Елче и Хетафе. През 2018-а година се присъединява към Септември, а от три сезона вече е част от ФК ЦСКА 1948.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ