„Зад кулисите в ЦСКА. Саша Илич си свършва ангажимента, Гриша Ганчев отвързва кесията и му изпълнява всички трансферни желания.“

7 Dni Sport29.05.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Саша Илич

От Фейсбук профила на Иван Емиловски – фен на ЦСКА:

„Всичко е в ръцете на ЦСКА. Това е прекрасно, трябва да си победим в мачовете, които ще са здрави и това може, да се случи само с много битка на терена и сме шампиони. Искам това да се случи, за да има повод любимия ни тим, да бъде на нови ниво. Мисля, че ако Саша Илич ни направи шампиони, Гриша Ганчев ще отвърже кесията и ще направи силни трансфери за клуба на играчи, които треньорското ръководство е пожелало.

Такива играчи от висока класа ще са нужни, защото ЦСКА при титла ще се пробва и в Шампионска лига. Отделно могат, да влезнат и млади български играчи от втория тим, който Стамен Белчев води. Саша Илич вече показа, че може да създава родни играчи. Християн Петров е такъв пример.

Всички на стадиона в мачовете на ЦСКА, клуба на „Армията“ има нужда от своята вярна и силно подкрепяща публика.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ