Лъчезар Балтанов пред дебют на стадион „Христо Ботев“ – „Колежа“

7 Dni Sport29.05.2023
Ботев Пловдив, Лъчезар Балтанов

Халфът на Ботев (Пловдив) – Лъчезар Балтанов – може да изиграе първия си мач на новия стадион „Христо Ботев“ като футболист на „канарчетата“.

Той попадна в групата на новия треньор Стефан Стоянов за домакинството на Славия. Място в нея намериха и няколко от младите футболисти от втория отбор. Извън сметките остават контузените Атанас Чернев, Роберто Пунчец, Дилан Мертенс и Хидайет Ханкич.

Балтанов направи трансфер в Ботев през лятото на 2014 година, а последният мач на „канарчетата“ на „Колежа“ преди обновяването бе на 12 декември 2013. Балтанов така и не се появи в игра в двубоя с Левски, с който бе открито съоръжението, а за двубоите с Лудогорец и Локомотив София не попадна в групата.

Той се подвизава основно във втория отбор на Ботев Пловдив, като през настоящата кампания е играл за първия отбор единствено в последния мач срещу Арда в Кърджали, загубен с 1:2, който бе и последен за досегашния наставник Бруно Балтазар.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ