XXL шанс за ЦСКА, титлата е близо до витрината на стадион „Българска армия“

7 Dni Sport26.05.2023
Гриша Ганчев,

Каквото да се изговори и да се изпише фактите говорят, че ЦСКА прави прекрасен сезон. Кампния, в която шампионските амбиции не бяха изпарени след фиаско още от ранна пролет, а „червените“ са реален претендент за титлата при три мача до края на сезона, както за ЦСКА така и за Лудогорец. Разбира се, че можеше много по-добре и при евентуални победи в мачовете срещу Лудогорец и Левски сега ЦСКА вече щеше да е шампион, но прогреса трябва да се отличи.

Пред ЦСКА стои XXL шанс за титла. Работата от „червените“ трябва да бъде свършена и да бъдат победи последователно Локомотив Пловдив, ФК ЦСКА 1948 и Левски и междувременно, да се надяват някои измежду съперниците на Лудогорец, да успеят да ги спрат. В момента Лудогорец има 78 точки, а ЦСКА 77.

Следващият мач на ЦСКА е гостуване срещу Локомотив Пловдив, а този на Лудогорец срещу домакинство срещу ФК ЦСКА 1948.

„Червените“ се намират в серия от три победи, една загуба и един равен в последните си 5 мача. Тима от Разград също е записал същия актив от победи, равни и загуби в същия отрязък от мачове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ