Браян Морено и Брадли де Нойер са аут до края на сезона, Жеферсон и Галин Минков са в лазарета

7 Dni Sport26.05.2023
ЦСКА - Септември, Браян Морено

Нападателят на ЦСКА – Браян Морено, отпада от сметките на треньора Саша Илич до края на сезона.

Колумбиецът получи контузия в областта на коляното през първото полувреме на домакинството на Лудогорец в края на април. Тогава той настоя да остане на терена и бе заменен чак в средата на втората част. Състоянието му се е влошило впоследствие и оттогава Морено не се е появявал на терена. Нещо повече – в момента „златната резерва“ на Илич носи специална шина на коляното си. Той със сигурност няма да се възстанови за някой от оставащите три мача до края на кампанията, които са домакинство на Локомотив (Пловдив) в утрешния 27 май (събота), домакинство на ЦСКА 1948 на 3 юни (събота) и вечно дерби с Левски на 7 юни (сряда).

Аут до края на кампанията в състава на ЦСКА е и Брадли де Нойер. Нидерландецът се контузи при домакинството на неутрален терен срещу Черно море в Пазарджик, като впоследствие стана ясно, че е скъсал връзки и ще се наложи да бъде опериран в Испания. Неговото възстановяване ще отнеме минимум 6 месеца, което на практика го вади от игра до края на календарната година.

В лазарета на „Армията“ са още Жеферсон и Галин Минков.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ