Елин Топузаков: Респект към Черно море, но Левски е по-класен като отбор и индивидуалности

7 Dni Sport25.05.2023
Левски, Тренировка, Елин Топузаков

Треньорът на Левски – Елин Топузаков, даде пресконференция преди утрешния мач с Черно море от efbet Лига. Той заяви, че не е наясно с бъдещето си, но на този етап това не е толкова важно.

Според него Левски е по-класен и като индивидуалности, и като отбор в сравнение с предстоящия съперник.

“Разчитаме много на нашите привърженици, които ни дават страшна мотивация и сили за нашата игра като цяло. Срещу Черно море ще бъдат 12-ият ни играч, за да постигнем утре тази победа, която искаме. Моето бъдеще не е толкова важно. Важно е да се класираме в Европа, защото е важно за финансите на клуба. Естествено, ще говорим с ръководството след екстремната ситуация с напускането на Мъри. Тогава вече ръководството ще вземе решение.

Едва ли бих отличил някого от Черно море, защото не са двама или тирма, а доста повече. Илиян Илиев е изградил сериозен отбор със стил, който им носи успех. Респект към Черно море, но ние сме по-класни като индивидуалности и отбор. Трябва обаче да го покажем на терена, а не на приказки. Няма да е лесно. Усещаме се доста с футболистите и те посвикнаха с малките нови детайли, които вкарахме в играта. Виждам го този пламък, надявам се да го видя и в утрешния мач”, обясни Топузаков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ