При Ивайло Петев няма звезди, това е златното правило в Лудогорец

7 Dni Sport25.05.2023
Франко Русо,

Наставникът на Лудогорец – Ивайло Петев, за пореден път показа, че не робува на имена и при него няма футболисти, които се ползват със специален статут. Доброто представяне на отбора и успехите са над всичко. Последният пример е Франко Русо, който се намира в слаба форма и съвсем логично остана на резервната скамейка във финала за Sesame Купа на България, който „орлите“ спечелиха с 3:1. Няма значение от къде идва и, че е играл в Испания.

Щом не му върши работа, специалистът реагира. Другият пример е с Бърнард Текпетей, който реагира остро след като Петев го извади от игра. Треньорът подходи с твърда ръка и проблемът вече е решен.

Причината Русо да бъде изваден от титулярния състав е грубите грешки, които направи в последните мачове. След мача с ЦСКА Петев не спести критика към своите играчи, като заяви, че в защита се допускат детински грешки.

След като Петев пое Лудогорец и друго нещо прави силно впечатление. Отборът постепенно започва да се завръща към атакуващия, агресивен и доминантен стил на игра. Футболисти като Кирил Десподов и Игор Тиаго чувствително са повишили нивото си.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ