Григор Саруханян обяви, че ще се бие за още една титла

7 Dni Sport25.05.2023
Screenshot 2023-05-25 at 11.51.36

Боксьорът Григор Саруханян (19-6) обяви следващата си среща в чужбина. Носителят на пояса на WBC CISBB в супер-средна категория гостува в подкаста “Ляв Прав”, където сподели, че в края на месец юни му предстои битка в Германия.

“На 24-и юни отново заминавам за Германия. ще бъдя вторият българин, след Кобрата, който ще се бие за доста сериозна титла. Ще се боксирам с германец, който има статистика 20-0”, заяви Саруханян, който не поясни кой е спряганият съперник.

Боксьорът с арменски корени има насрочен двубой за началото на юни в Пловдив, но изглежда това не го притеснява да се ангажира с битки след тази дата.

На 2-и юни в Пловдив Саруханян ще премери сили с Борислав Велев – Рой в главната битка на изданието MaxFight 54. Срещата е планирана за десет рунда. 36-годишният боксьор е в серия от три поредни победи. За последно той надделя над Салим Бен Реджеб на 25-и март.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ