Стандард Лиеж се включва в надпреварата за подписа на Филип Кръстев

7 Dni Sport24.05.2023
Левски - Септември София, Филип Кръстев

Халфът на Левски Филип Кръстев може да продължи кариерата си в белгийския гранд Стандард (Лиеж), пише местното издание Voetbal.

Според информацията този клуб ще привлече българския национал под наем от друг белгийски тим – Ломел, който държи правата му. 21-годишният футболист има договор с Ломел до лятото на 2025 година, но се очаква той да бъде продължен до 2027 г.

„Кръстев ще подсили състава на Стандард (Лиеж), който през следващия сезон се очаква да има много сериозни амбиции. Тимът планира няколко трансфера, с които да скъси разликата с първите тимове в шампионата и дори да се бори за нещо по-съществено“, пише в материала.

През миналата седмица пък излезе информация, че към Кръстев има отправена оферта и от гръцкия Арис (Солун). Футболистът и агентът му Николай Жейнов в момента я разглеждат. Към играча има интерес и от други клубове от чужбина.

За момента единственото ясно е, че 21-годишният халф няма да остане на „Герена“ след края на сезона. Основната причина е напускането на Станимир Стоилов, който го привлече в клуба и възроди кариерата му.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ