Боряна Калейн: Гордея се с това, което направих, но не го постигнах сама

7 Dni Sport23.05.2023
Боряна Калейн,

Европейската шампионка по художествена гимнастика в многобоя от Баку 2023 Боряна Калейн заяви, че се гордее с постигнатото в столицата на Азербайджан, но благодари на всички, които са около нея и я подкрепят.

В Баку Калейн взе златните медали в многобоя и отборно, сребро на бухалки и бронз на обръч. Тя е първата абсолютна континентална шампионка за страната след Мария Петрова в Солун през 1994 година.

„Щастлива съм от успеха, който постигнах през последните дни. България не беше имала европейска шампионка от 1994 година в лицето на Мария Петрова. Гордея се с това, което направих, но не го постигнах сама. Благодаря на Марияна Памукова, Бранимира Маркова, Илиана Раева, Филипа Филипова, Мария Петрова, Мария Гигова и Мадлен Радуканова за вярата, обичта и разбирането! Благодаря на всички съдии, треньори, хореографи и на медицинския екип на националния отбор! Благодаря на БФХГ за всекидневната подкрепа! Благодаря на моя клуб Левски-Триадица за това, че ми пази гърба! Благодаря на моето прекрасно семейство и на моите приятели! Без вас нямаше да стигна до тук!“, написа Калейн в Инстаграм.

Тя изказа благодарности също на феновете си и на „тези, които не я харесват“.

„Благодаря на всички мои фенове за безрезервната ви любов и подкрепа! Благодаря и на тези, които не ме харесват и не искат да успея! Вие ме правите по-силна и правите безценни моментите, когато докажа на себе си, че не сте прави за мен!“, добави гимнастичката.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ