Наталия Симеонова: Излизам, за да кажа и останала истина. Цената затова да живеем с богат и известен мъж – Денис Ризов

7 Dni Sport22.05.2023
Screenshot 2023-05-22 at 15.51.52

Наталия Симеонова за първи път коментира раздялата си с Денис Ризов.

Тя разкри, че двамата така и не стигнали до развод.

„През 2005-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, семейството ни, детето ни – обясни Наталия в „Събуди се“ по Нова тв. – Всичко като че ли беше спокойно. И в един момент усетих, че тишината помежду ни започва да тежи. Помолих Магърдич да ми даде 14 дни отпуск. Заминахме за Тампа и там научих за другата жена.

То не беше просто друга жена, а проблем между нас. Денис каза, че е болен и ми поиска време. Чаках една година до мига, в който щях да експлоадирам. За него беше същото. Дотолкова, че през 2005-а излезе от вкъщи и не се прибра. В прекрасни отношения сме днес. Нашите отношения не са прекъсвали. Иначе щяхме да се разведем. Той ми поиска прошка за причиненото. Аз отдавна съм му простила. Аз също трябва да му искам прошка. Затова, че в един момент съм наклонила предпочитанията си към работата или детето. Дотолкова, че той да потърси щастието извън дома.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ