Кирил Десподов: Заслужавахме повече победата от ЦСКА

7 Dni Sport20.05.2023
Лудогорец - ЦСКА, Кирил Десподов

Играчът на мача Кирил Десподов говори след равенството между Лудогорец и ЦСКА.

Десподов заяви, че неговият отбор трябва да съжалява повече, тъй като повече е заслужавал победата от днешния си съперник.

„Мисля, че и двата отбора не играха за равен. Излязохме за победа. Според мен ние трябва повече да съжаляваме, защото имахме повече положения. Направихме глупави грешки и успяха да ни отбележат два гола. Остават три мача, в които ще бъде решено кой ще е шампион. Трябва да сме фокусирани и няма какво да стане.

В такива мачове е нормално да има напрежение и накъсване на играта. Това е част от футбола. Не мисля, че днес се случи нещо по-специално. И двата отбора искаха да спечелят. Мисля, че се получи интересен мач за зрителите. Жалко е, че не успяхме да вземем трите точки, защото мисля, че го заслужавахме повече от ЦСКА.



Ние сме отбор, който обича да играе под напрежение. Има достатъчно опитни и класни футболисти в съблекалнята, които не се притесняват. Всеки мач излизаме за победа. Знаем каква е нашата цел. Трябва да се възстановим по най-добрия начин, защото ни очаква финал срещу ЦСКА 1948.



По-добре е да има конкуренция. Тя дава мотивация да гониш възможно най-дълго целите си и да не се отпускаш. Хубаво е, когато някой ти диша във врата“, заяви Десподов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ