„ЦСКА ще стане шампион. Друг шанс за тези футболисти обаче може и да няма. Истината за мача в Разград.“

7 Dni Sport20.05.2023
ЦСКА - Черно море, Джонатан Линдсет

От Фейсбук профила на Явор Пиргов от „Тема спорт“:

„ЦСКА ще стане шампион! Дали тази, следващата или след две, три, а може би 5 години, но ще стане! За тези футболисти обаче друг шанс да стъпят на върха може и да няма! Днес те не трябва да играят за клуба, нека го направят за себе си! Емблемата, свещените букви, името… Да бранят тях привилегията имат само онези, които са вечни и непреходни в любовта и страстта си – феновете. И те ще го направят! Както винаги са го правили!

Играчите обаче имат уникалната възможност да запишат имената си със златни букви в историята… 90 минути, в които трябва да докажат най-вече на себе си дали имат силата, характера, волята, сърцето да бъдат номер 1.

90 минути, които съдбата им отреди и им предостави шанс, какъвто малцина си имали. Това не е просто мач за титлата! Това е битка срещу Злото задушаващо футбола ни. 90 минути, които могат да разклатят Системата и да сложат началото на края й!

Направете го за себе си и докажете, че сте достойни за тази емблема и тези фенове!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ