Станислав Иванов: Върви ми срещу Славия, наказвам ги често

Ивайло Петков и Станислав Иванов

Нападателят на Арда Кърджали Станислав Иванов, бе награден за играч №1 на 27-ия кръг в efbet Лига заради гола си във вратата на Хебър, който донесе победата на неговия тим.

Благодаря за признанието, но за мен е по-важно отборът да побеждава. Индивидуалните награди са на втори план. Арда е добър отбор, въпреки че записахме някои колебливи резултати. Радвам се, че в последния мач срещу Локомотив София показахме нашата игра и спечелихме убедително„, започна той.

Предстои ни много решаващ мач със Славия, в който трите точки са най-важни. Срещу този отбор ми върви, имам няколко гола. Не мога за говоря за бъдещето си, сезонът още не е приключил, а и има хора, на които това им е работата„, продължи Стаси.

Нямам претенции за съперник, ако стигнем баража за Европа. Дори и да играем срещу Левски, пак ще искам да спечелим. Докато имаме шансове, имаме и амбиции„, коментира още Иванов.

Върнах се, защото за мен най-важното беше да си върна ритъма и игровата форма. С всеки мач се чувствам по-добре и съм щастлив„, завърши Станислав Иванов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ