„Истината за срещата между Стоилов и Домусчиев и твърдото решение на старши-треньора“

7 Dni Sport18.05.2023
Левски, Станимир Стоилов

Станимир Стоилов е свободен и много отбори се борят за подписа му. Един от клубовете, които искат да се подсилят с именно този специалист е Ботев Пловдив. Из медиите се появи информация, че старши-треньора е получил оферта от 70 000 лева на месец в Пловдив, както и цялата спортно-техническа власт.

Поради тази причина феновете си припомниха моментите, в които Кирил Домусчиев и Лудогорец предлагаха на специалиста, да се заеме с развитието на проекта в Разград.

Качваме коментара на Ясен Хармашанов, който го публикува в популярна група във Фейсбук:

„Искам, да си кажа това, което ми изникна. Помните ли преди няколко години, когато имаше срещи и разговори между Мъри и Кирил Домусчиев за Лудогорец. Как той му каза не. Въпреки реките с пари, играчите с визитки и трансферни суми, отличните условия за футбол в Разград и още и още. Той отказа, а след това си дойде и на „Герена“ и започна възхода. Именно този отказа, сега дава възможност ние да израстваме. От там започна всички. А какво всъщност му е попречило, да каже да на офертата. Нали не се съмнявате, че вече щеше да има две-три титли, няколко купи, а може би и пробив в Шампионска лига. За банковата сметка няма какво да говорим. Попречило му е сърцето, което е „синьо“, а не „зелено“. Благодарим ти Станимир Стоилов – Мъри.““

Феновете на Левски се надяват Станимир Стоилов да поеме Левски отново.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ