Договорите на Илиан Илиев и няколко основни играчи на Черно море изтичат

7 Dni Sport18.05.2023
Черно море - ФК ЦСКА 1948, Илиан Илиев

Неяснота цари около бъдещето на Черно море, тъй като 20 дни преди края на сезона договорите на няколко основни футболисти изтичат, а до този момент не са им предложени нови.

Сред тези, които могат да станат свободни агенти на 30 юни, ако не получат предложение да преподпишат, са и двамата капитани Даниел Димов и Васил Панайотов, както и още няколко основни футболисти. Същата е ситуацията и със спортно-техническия щаб, тъй като контрактите на наставника Илиан Илиев и неговите помощници също изтичат след края на първенството.

Предстои да видим дали в близките дни нещо ще се промени, тъй като Черно море се представи на високо ниво през пролетта, и показа, че има изграден състав и собствен стил на игра. Сега „моряците“ са амбицирани да стигнат до бараж за Лига на Конференциите, и доколко ще успеят, ще се разбере след резултатите в последните им четири мача.

В тях Черно море приема ФК ЦСКА 1948 в събота, после гостува на Левски и Локомотив Пловдив и завършва сезона с домакинство на Лудогорец на 7 юни.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ