Засилено полицейско присъствие за Локо Пловдив – Левски София

Локомотив Пловдив - Левски, Фенове

По повод двубоя, който ще се състои от 20.00 ч. на стадион „Локомотив“, е осигурено засилено полицейско присъствие в спортната зона и на територията на областния град. Служителите на реда ще следят за недопускане на противообществени прояви и ще осигуряват пътната безопасност. Екипи ще патрулират по улиците и в проблемните зони, а при получаване на сигнали за нередности ще реагират своевременно.

Предвиден е полицейски съпровод за привържениците на гостуващия отбор след посрещането им на 133-ти км на автомагистрала „Тракия”, посока Бургас /тир паркинг/ и на разклона за с. Войводиново на източния обходен път I-8. В Пловдив маршрутът на придвижване към стадиона ще се осъществи по бул. „Освобождение” до входа откъм ул. „Димитър Ризов”, която ще бъде затворена и обособена като паркинг за техните автомобили.

Достъпът до трибуните на привържениците на отбора домакин ще става през официалния вход откъм бул. „Санкт Петербург”, посока ул. „Цветан Лазаров”.

За обезпечаване на безопасността на движение в района на стадиона е възможно временно и поетапно ограничение на пътни превозни средства, включително и от масовия градски транспорт, по ул. „Димитър Ризов” и ул. „Проф. Цветан Лазаров”, от кръстовището с бул. „Освобождение” до кръстовището с бул. „Санкт Петербург”.

Всички посетители на спортното съоръжение ще бъдат проверявани щателно от униформените на изградените контролно-пропускателни пунктове. Задължително е представянето на документ за самоличност. Деца до 14 години влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация. Няма да се допускат зрители с наложена забрана за посещение на спортни мероприятия; носещи забранени или опасни предмети; употребили алкохол и/или наркотични вещества.

За да бъде избегнато струпване, входовете ще бъдат отворени от 17.45 ч.

Напомняме, че за привържениците на гостуващия отбор билети няма да се продават в деня на срещата.

По време на охраната на мача ще бъде използвано видеонаблюдение и при извършване на нарушение установените от записите лица ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия и Наказателния кодекс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ